Zimbabwe

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Zimbabwe

Zimbabwében eladó ingatlan

Zimbabwe a dél-afrikai szárazföldi ország. északra hatol Zambiával, keletre Mozambikdal, délre Dél-Afrikával és nyugatra Botswanával. a főváros Harare.

Sok más afrikai országgal ellentétben a tőke nem a legjobb hely, ahol élni lehet, sőt Harare az Afrika egyik legkevésbé biztonságos városa.

Ha érdekel a Zimbabwéban eladásra szánt ingatlanokba való befektetés, javasoljuk Masvingo városát, a főváros közelében, és megfelelő tulajdonságokkal. Számos új épület van, mert tisztességes turisztikai célpont.

Gweru az ország közepén található. A város érdekes a Zimbabwéban eladó ingatlanokat kereső családok számára, mivel tele van gazdaságokkal, és számos főiskola és egyetem ad otthont, nevezetesen a Midlands State University és a Mkoba Teachers College.

A Mutare Zimbabwe negyedik legnépesebb városa, turisztikai üdülőhely, és azok, akik úgy döntöttek, hogy a Zimbabwéban értékesítendő ingatlanba fektetnek be, azzal a céllal, hogy a szálláshelyeket nyaralókként használják.

Ne hagyja ki a Zimbabwe második legnagyobb városának Bulawayóban található ingatlan keresést. Az ebben a városban eladott ingatlanok közepes és magas szintje, mivel Zimbabwe igazi gazdasági központját tartották Dél-Afrika közelsége miatt, valamint azért, mert textiliparnak, kohászati ​​iparnak és kiadóknak ad otthont.

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB